Ja, ik wil graag mijn voucher verzilveren

Heb jij van ons een actiekaart ontvangen? Dan bij deze gefeliciteerd!
Je hebt zojuist de vervolgtraining EMDR afgerond. Wederom een belangrijke stap op weg naar het EMDR Europe Practitionerschap …

Als cadeau bij jouw vervolgcertificaat bieden we je onze EMDR Special! The best of EMDR Magazine met de beste artikelen van de laatste jaren.

Niet alleen het magazine! Je ontvangt van ons ook nog 35 euro korting op de eerste lidmaatschapsfactuur.

Vul hier je gegevens in:

Over de Vereniging

De Vereniging EMDR Nederland is in april 2003 opgericht en is voortgekomen uit het EMDR Netwerk, dat al sinds 1994 bestond. De Vereniging telt in januari 2021 meer dan 5.200 leden en is daarmee meteen een van de grotere psychotherapieverenigingen in Nederland.

De doelstellingen van de Vereniging zijn:

  • het bevorderen van de toepassing en de ontwikkeling van EMDR in Nederland;
  • kwaliteitsbewaking van de toepassing van EMDR;
  • het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek

Als Vereniging EMDR Nederland (VEN) ondersteunen we professionals bij het inzetten van EMDR in behandelingen. We bieden nascholing, supervisie en professionalisering aan de leden. Ook zijn er Special Interest Groups die zich verenigen rondom een specialisatie van EMDR, en ontmoeten de leden elkaar op de netwerkavonden die de VEN organiseert. Uiteraard kun je ook met korting deelnemen aan het jaarlijkse EMDR congres. Ook ontvang je driemaal per jaar het EMDR Magazine, boordevol interessante artikelen en columns.