Komende activiteiten voor EMDR Nederland

De Vereniging EMDR Nederland organiseert een aantal activiteiten ter deskundigheidsbevordering van haar leden, zoals drie keer per jaar een netwerkavond met presentaties over EMDR. De toegang daarvan is gratis voor leden. Niet-leden die een door de Vereniging EMDR Nederland geaccrediteerde opleiding hebben gehad, hebben toegang tegen betaling en alleen indien er plaats is (leden hebben voorrang). Daarnaast worden er ook workshops georganiseerd. Klik hier voor Algemene voorwaarden onderwijs en Klachtenprocedure.

Netwerkavonden

Sandra Veenstra “Werken met somatische dissociatie en chronische pijn tijdens EMDR”

Locatie: Tilburg: Boerke Mutsaers, Vijverlaan 2, 5042 PZ
Datum: 29 mei 2018
Tijd: 19:30-21:30 uur, vanaf 19:00 uur is de zaal open (koffie/thee)
Accreditatie VEN: 2 punten

In deze presentatie zal Sandra Veenstra haar praktijkervaringen delen in het werken met complexe somatische verschijnselen tijdens de behandeling met EMDR. Het ‘somatisch dissociëren’ en de relatie met chronische pijn komt specifiek aan bod en diverse tips en trucs worden doorgenomen om de creativiteit te stimuleren voor het verbeteren van EMDR behandelingen. De deelnemers van de avond zullen de mogelijkheden gedemonstreerd krijgen met praktische oefeningen en video.

Biografie

Mw. drs. A.C. Veenstra (Sandra, 51 jaar) is klinisch psycholoog – psychotherapeut / Cognitief gedragstherapeut en supervisor/ EMDR practitioner. Ze studeerde in Leiden, werkte in ziekenhuizen in de periode 1989 t/m 2007 en specialiseerde zich in de behandeling van somatoforme stoornissen, met name chronische pijn. Ze is sinds 2008 werkzaam in een eigen praktijk in Tiburg gericht op somatoforme stoornissen en traumaverwerking. In 2010 had ze met Carlijn de Roos een internationale publicatie met het wetenschappelijk onderzoek naar EMDR bij fantoompijn. Vanaf 2005 verzorgt Sandra nationaal en internationaal lezingen en workshops over de toepassing van EMDR en recente kennis over de hersenen op de problematiek van chronische pijn.

VEN | ALV

Momenteel staat er geen ALV gepland

Film | Documentaires

Momenteel zijn er geen films/documentaires beschikbaar

Open hier de bij-/nascholingsagenda in PE-online:

Workshops

Momenteel zijn er geen workshops beschikbaar